19 octombrie 2024
ActualitateSeria balurilor Preuniversitaria continua:/Colegiul Vranceanu vs. Liceul Mangeron

Seria balurilor Preuniversitaria continua:/Colegiul Vranceanu vs. Liceul Mangeron

La sfarsitul saptamanii trecute, s-a consumat inca un episod din seria balurilor Preuniversitaria pe anul 2006. Evenimentul a anceput la ora 16.00, si cum deja ne-am obisnuit, competitia a fost una cu adevarat acerba.

Ca de fiecare data, juriul a fost format atat din 2 specialisti, cat si din elevi reprezentanti ai fiecarui liceu, iar notele acordate au fost antre 1-20.



Concursul a anceput an plina forta, majoretele fiind cele care au dat startul competitiei, iar cele mai bune au castigat, fetele de la Colegiul National Gheorghe Vranceanu parand sa fi cucerit publicul. In sala se auzea, la un moment dat, ca reprezentatia acestora ar fi fost cea mai buna de pana atunci.

Competitia a continuat, publicului i-au fost prezentate cele 8 aspirante la titlul de miss, cate 4 concurente pentru fiecare liceu, care au defilat pe rand, incercand sa capteze atentia si simpatia publicului.

Au urmat probele de dans, umor, moda, prezentare, cultura generala, fair-play si miss, fiecare remarcandu-se prin ceva anume.

Proba de umor s-a remarcat prin originalitate, an cazul celor de la Vranceanu (o sceneta creatie proprie, an care Iri sau Gigi au facut senzatie), si prin talent (mai mult sau mai putin), an cazul celor de la liceul concurent, punerea an scena a unei secvente din Five o&#8217clock, de I.L.Caragiale, nefiind una extrem de reusita.

Moda a avut din nou un rol important an cadrul balului, Mangeronul prezentand aceeasi uzata tematica a palariilor, unde cele care s-au facut remarcate au fost cerealele si cutiile din carton prin a caror ambinare a rezultat..&#8221ceva&#8221, ceva pe placul specialistilor, dar nu si pe placul publicului tanar , care anclina spre prezentarea celor de la Vranceanu, unde liceeni au ancercat ceva casual, dar an acelasi timp dinamic si stralucitor.

Proba de cultura generala a aratat , anca o data, nivelul fiecarui liceu, fair-play-ul a facut ca sala sa se ridice an picioare, iar proba de muzica a reusit sa starneasca hohote de ras, „artistul&#8221 de la Mangeron uitand aproape an totalitate versurile, dar afirmand ca : „Pentru prima data pe scena e destul de bine..&#8221(?!). In cele din urma, cele 8 liceene au fost din nou cele care au acaparat atentia publicului. Acestea au prezentat tinuta de seara si au ancercat sa-si dezvaluie „toate&#8221 calitatile.In cele din urma juriul a decis: cu 3 fete pe podium, respectiv Ramona Mihaela Lucaci, pe locul III, Georgiana Draghici, pe locul II si Oana Roxana Pochiu , pe locul I, marele castigator al serii a fost Colegiul National Gheorghe Vranceanu.

Scris de Raluca PANTIRU



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img