19 septembrie 2024
ActualitateStarea drumurilor în județ. Actualizarea de la ora 12.00

Starea drumurilor în județ. Actualizarea de la ora 12.00

Pe drumurile naționale și județene de pe raza județului se circulă, în condiții de iarnă, partea carosabilă fiind umedă și, parțial, acoperită cu zăpadă.

De la nivelul Serviciului județean de drumuri și Direcției regionale de drumuri naționale – Secția Bacău, se acționează cu 15 utilaje cu răspânditor și lamă, 1 buldoexcavator și 8 încărcătoare, pe drumurile județene și 22 ATB-uri, 2 Unimoguri și 1 volă, pe drumurile naționale, pentru răspândire de material antiderapant și degajarea zăpezii.



Nu sunt blocaje și nu sunt semnalate alte probleme deosebite, până la această oră.

Potrivit informării primite de la Centrul Meteorologic Regional Moldova, în perioada 23.03.2018, ora 08.00 – 24.03.2018, ora 08.00, vremea va fi deosebit de rece, cu cer noros și ninsori moderate, depunându-se un strat de zăpadă consistent.Vântul va sufla slab și moderat din nord, cu unele intensificări, spulberând trecător ninsoarea.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între -6 și -4 grade, iar cele maxime între -3 și -1 grad.

Se va acționa, în continuare, cu structurile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și Comitetele locale pentru acordarea sprijinului necesar cetățenilor ce s-ar putea afla în dificultate și dejagarea carosabilului pentru facilitarea traficului și accesului, sub coordonarea prefectului și subprefectului județului Bacău.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img