19 septembrie 2024
Actualitate8 Martie a adus imbraţişări, urări, felicitări şi flori la Inspectoratul de...

8 Martie a adus imbraţişări, urări, felicitări şi flori la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău.

Ziua de 8 Martie a oferit jandarmilor bacăuani prilejul de a-şi exprima respectul si preţuirea pentru cele care le sunt aproape, in calitatea lor de colege, mame, sotii, prietene.

Astăzi, 8 martie 2018, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, într-un cadru festiv, doamnele şi domnişoarele au fost felicitate de conducerea unităţii şi colegi, au primit flori şi felicitări, ca semn al recunoaşterii şi aprecierii activităţii pe care o desfăşoară .



De asemenea, jandarmii au oferit câte un zâmbet, un mărţişor şi o floare doamnelor şi domnişoarelor care s-au aflat în trecere prin zonele centrale din Onesti şi Podu Turcului.

Prin acest gest, jandarmii şi-au exprimat admiraţia şi respectul faţă de toate doamnele şi domnişoarele întâlnite, subliniind faptul că jandarmul este prietenul cetăţeanului şi se află în slujba acestuia.

Transmitem, cu acest prilej, în această zi deosebită, tuturor doamnelor, domnişoarelor, gânduri bune, implinrea tuturor dorinţelor, realizari in plan personal si profesional.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img