19 octombrie 2024
ActualitateDosare penale pentru alcool la volan

Dosare penale pentru alcool la volan

La data de 20 ianuarie a.c., în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control trafic rutier, poliţiştii din Târgu Ocna au depistat un bărbat de 47 de ani, din Oneşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Costache Negri din localitate.
În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Oneşti pentru recoltarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 02.30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Bacău au depistat un bărbat de 30 de ani, din comuna Sascut, în timp ce conducea un autoturism în localitate.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,83mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.



La aceeaşi dată, în jurul orei 14.30, poliţiştii din Târgu Ocna au depistat un bărbat de 52 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa alcoolului.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,63mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img