19 septembrie 2024
SportIeri, FCM Bacau si-a reluat pregatirile / Prima zi de munca

Ieri, FCM Bacau si-a reluat pregatirile / Prima zi de munca

Popovici a lipsit din cauza varsatului de vant, iar Croitoru a absentat nemotivat

Pentru jucatorii FCM Bacau, vacanta este deja doar o amintire. Ieri, la ora 11.00, lotul “galben-albastrilor&#8221 s-a reunit pentru prima oara in acest an. Absentele au fost in numar de doua. A lipsit antrenorul Cristi Popovici, bolnav de varsat de vant si mijlocasul Marius Croitoru, aflat foarte aproape de un transfer. &#8222Croitoru lipseste nemotivat. Putea sa ne anunte daca are o problema de rezolvat sau, daca eventual, vroia sa dea probe la o alta echipa”, a declarat ieri la pranz, intr-o conferinta de presa, presedintele Gheorghe Chivorchian. Aflat in vizorul mai multor cluburi, Marius Croitoru a efectuat, ieri, vizita medicala la Institutul National de Medicina Sportiva din Bucuresti, alaturi de componentii echipei FC Vaslui. Chestionat pe tema absentei lui Croitoru, impresarul acestuia, Relu Damian, a declarat ca &#8222jucatorul a avut de rezolvat o problema de ordin personal. In proportie de 99 la suta, pot sa afirm ca maine (n.r.- azi) Marius va fi prezent la antrenamentul FCM Bacau”.



Asa cum era de asteptat, capitolul noutati nu s-a dovedit spectaculos la reunirea FCM Bacau, singurele implanturi purtand pecetea “satelitului&#8221 FCM ll (Banu, Mardare, Botezatu si Vranceanu), respectiv a Centrului de Copii si Juniori (Berza). In lipsa lui Popovici, prima sedinta de pregatire din 2006 a fost condusa de “secundul&#8221 Marius Gireada, ajutat de antrenorul cu portarii, Gheorghe Mandrila si de preparatorul fizic Simion Blaga. Lotul a fost format din urmatorii 26 de jucatori: Bogdan, Manea, Ignatescu, Codreanu, David, Geaman, Bojescu, Isac, Ganea, Spiridon, Trofin, Mavriche, Dornescu, Gheorghiu, Matei, Dobos, Doltea, Potorac, Neagu, Petcu, M. Tanasa, Banu, Mardare, Botezatu, Vranceanu si Berza. Primul antrenament a fost o reacomodare cu efortul, jucatorii efectuand alergari usoare si diferite exercitii de mobilitate. Nota separata a facut capitanul Daniel David care, fiind racit, s-a antrenat de unul singur in sala de forta.

Proba cantarului a fost trecuta cu bine, neinregistrandu-se kilograme in plus fata de limita de un kilogram si jumatate admisa de staff-ul tehnic. Mai mult, au existat fotbalisti care au venit sub greutatea optima. “Jucatorii au fost constiinciosi, antrenandu-se si pe perioada vacantei. Nu stiu daca frica de amenzi i-a facut sa se prezinte fara surplus de greutate&#8221, a declarat “secundul&#8221 Gireada.

Astazi si maine, “galben-albastrii&#8221 vor continua sa bifeze cate un singur antrenament, urmand ca de joi sa efectueze cate doua sedinte de pregatire pe zi. Alaturi de nelipsitele alergari, in meniul bacauanilor va intra si lucrul cu mingea, dar si cel in sala de forta. Pana pe 25 ianuarie, cand vor pleca intr-un stagiu centralizat de zece zile la Slanic Moldova, elevii lui Cristi Popovici vor continua sa se pregateasca in Bacau, tot aici fiind programata si vizita medicala, pe 24 si 25 ianuarie.

Scris de Dan SION



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img