Daca nu stiati cu ce sa va impresionati musafirii la masa de Craciun, iata ca Agricola a fabricat un baton de salam, macerat in coniac. Noul produs a fost lansat in premiera de Agricola Bacau, special pentru perioada Sarbatorilor de iarna. Salamul de Sibiu – Coniac este un produs distinct pe piata salamurilor crude uscate din Romania si este fabricat intr-un numar limitat. „Agricola Bacau a combinat robustetea carnii de porc cu rafinamentul coniacului romanesc. Rezultatul: un Salam de Sibiu de colectie”, spune Carmen Gavrilescu, Marketing Manager Agricola Bacau. Salamul de Sibiu cu aroma de coniac este un produs original, cu un gust unic si poate fi cumparat doar in perioada sarbatorilor. Preparatul este comercializat in hipermarketuri, supermarketuri, dar si in magazinele Agricola Bacau in editie limitata.
[ad#stire] „Compania noastra detine anca din aceasta vara pozitia de lider an ceea ce priveste comercializarea salamului de Sibiu pe piata din Romania”, spune si Cristian Calin, reprezentantul Agricola Bacau. Salamul de Sibiu este fabricat an Bacau din anul 1976. Fiecare baton este gata de comercializare dupa o perioada de maturare de 90 de zile. Reteta traditionala romaneasca a salamului de Sibiu se face cu ingrediente naturale, fara adaosuri, condimente traditionale si afumarea naturala cu lemn de esenta tare.
Alexandra Malachi