20 septembrie 2024
EvenimentDoi luptatori de superkombat se antreneaza la Slanic Moldova

Doi luptatori de superkombat se antreneaza la Slanic Moldova

Pensiunea Montana, din statiunea Slanic Moldova, a fost aleasa de luptatorii superkombat Alexandru Filip (clubul Oyama Karate Constanta) si Catalin Casaru (CS Pontica) locul in care isi vor face, pâna pe 22 februarie, un stagiu de pregatire in vederea participarii la Gala Superkombat care va avea loc pe 7 martie. Alexandru Filip va lupta, pe reguli de kickboxing, cu un sportiv de la clubul Scorpions Cotnari, din Iasi, la categoria 77 kg, iar Catalin Casaru va lupta, pe reguli de MMA (arte martiale mixte), cu un sportiv din Spania.

Cei doi combatanti sunt pentru prima data in statiunea Slanic Moldova si au declarat ca au gasit aici „conditii optime de antrenament, oameni deosebiti si locuri minunate” – ne-a informat Ovidiu Popa, administratorul pensiunii.



Prima Gala Superkombat din acest an va avea loc pe 7 martie, probabil la Ploiesti. Gala este prima dintr-o serie de sase evenimente care vor fi organizate în acest an, cu finala în luna noiembrie. Luptatorii se vor duela în meciuri de K1, dar si de MMA.

Detinator de centura neagra si fost campion mondial la Kyokushin Karate, Alex Filip este cel care a reusit spectaculoasa lovitura “Rolling Thunder” aplicata germanului Roman Palamar, chiar sub ochii celebrului luptator Remy Bonjasky. Filip a primit imediat invitatia de a lupta în Gala Super Kombat de la Geneva, însa sorții nu au fost de partea lui.

Catalin Casaru s-a bucurat si el de succes în 2014, dar la MMA, când a cucerit centura RXF (Romanian Xtreme Fighting). Campion la lupte greco-romane, Casaru, zis „Puştiul Dinamita”, s-a remarcat, în ultimii ani, si la alte sporturi, gen Kempo si MMA. Pregatit la Pontica, de Daniel Asaftei, luptatorul a remarcat si colaborarea clubului sau cu Oyama Karate (antrenor, Marius Burlacu).

Petru Done



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img