18 octombrie 2024
CulturăAtelier de text in versuri la Onesti

Atelier de text in versuri la Onesti

Dupa ce i-a invatat pe tinerii onesteni „Bucuria de a fi în rolul principal”, actrita Diana Croitoru vine, sub auspiciile Asociatiei de Tineret Onestin, din Onesti, tot prin Atelierul de teatru, cu o noua provocare, intitulata „Atelier de text in versuri”.

Acesta este, practic, „un curs care propune realizarea unui traseu de descoperire si de abordare a unui text în versuri si contine exercitii de încalzire fizica, vocala, dictie, exercitii de concentrare, energizare si de memorie” – asa cum spun organizatorii. Cursul va avea loc in zilele de 17 si 18 octombrie, la sediul asociatiei.



Actrita Diana Croitoru, originara din Onesti, a deschis chiar in acest an „Atelierul de teatru”. Actrita este absolventa Facultatii de Teatru a Universitatii „Spiru Haret” (clasa Adriana Pitesteanu si Vlad Radescu), promotia 2010.

A fost colaboratoarea Teatrului Masca, din Bucuresti, si a interpretat mai multe roluri în piese de teatru si film. La Gala Tânarului Actor HOP, de la Mangalia (editia 2011), a primit Marele Premiu „Stefan Iordache”.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img