20 septembrie 2024
ActualitateMere contra tigari la “Parada inimilor”, in Onesti

Mere contra tigari la “Parada inimilor”, in Onesti

Rotary Club Onesti, în parteneriat cu primaria municipiului, Fundatia Nationala a Inimii, Societatea Româna de Cardiologie, Forumul National de Preventie, Crucea Rosie Bacau, Scoala Postliceala Sanitara „Carol Davila”, Interact Club Onesti, organizeaza duminica, 28 septembrie, începând cu ora 10,00, “Promenada Inimilor”.

Startul Promenadei se va da la ora 16,00, din fata Casei de Cultura, iar traseul promenadei include bulevardele Republicii si Oituz si Strada Tineretului. Toti participantii vor primi bilete de tombola.



“Pe un traseu de trei kilometri, semnalizat si marcat corespunzator, onestenii de toate vârstele sunt invitati sa faca miscare, în pas de plimbare, în semn de solidaritate cu cei care sufera de boli cardiovasculare dar, mai ales, în scopul sensibilizarii opiniei publice fata de utilitatea exercitiului fizic în combaterea acestor maladii.

Ajutati de liceeni ai colegiilor nationale „Dimitrie Cantemir” si „Grigore Moisil”, Colegiului Tehnic „Petru Poni”, organizatorii vor amplasa trei puncte de sprijin – trei corturi in care voluntari ai organizatiilor partenere vor oferi, symbolic, mere contra tigari, vor masura tensiunea, vor explica tuturor celor interesati de ce este bine sa ne plimbam si sa mâncam sanatos în loc sa fumam.”
Gabriel Fornica-Livada, presedintele in exercitiu al Rotary Club Onesti



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img