20 septembrie 2024
CulturăFilm despre turismul monahal din Moldova in finala “poVeste din Romania”

Film despre turismul monahal din Moldova in finala “poVeste din Romania”

Filmul despre turismul cultural-religios, realizat de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est si Rofilco in proiectul Recultivatur, intitulat “România – North-East Region – Enriches your soul!”, a fost selectat in concursul “poVESTE DIN ROMANIA” organizat prin Departamentul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism.

Este vorba de un scurt metraj documentar, realizat sub indrumarea regizorului Alexandru Condurache, in care este promovata bogatia spiritala si mateiala a regiunii Nord-Est tezaurizata mai ales in celebrele manastiri moldovene din judetele Suceava, Neamt si Iasi, dar si Manastirea Casin, din judetul Bacau.



Filmele care au obtinut cele mai multe like-uri pe internet s-au calificat în finala din 26 septembrie a concursului, când se va organiza si Gala “poVESTE DIN ROMÂNIA”. Premiul intâi al concursului ofera participarea la Târgul de la Londra, la Expo Milano 2015 si coloana sonora semnata de Gheorghe Zamfir, premiul al doilea participarea la Târgul de la Stuttgart si la Expo Milano 2015, iar premiul al treilea o vacanta în România.

Competitia de filme pentru amatori “The Big Pitch – poVESTE DIN ROMÂNIA” se înscrie în campania de promovare a brandului de tara.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img