21 septembrie 2024
Actualitate1000 de candidați înscriși la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău în admiterea...

1000 de candidați înscriși la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău în admiterea din toamnă

La Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău se încheie a doua sesiune de admitere, cu un număr de 1000 candidați înscriși la ciclurile universitare de licență, master și doctorat. Urmează perioada de confirmare a locului și de înmatriculare pentru candidații declarați admiși.

Continuă înscrierile pentru programele de studii de conversie profesională la nivel de licență. Aceste programe sunt adresate cadrelor didactice care doresc să se pregătească într-un nou domeniu, dar care pot valorifica pregătirea universitară certificată pe care o au deja.



Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău s-a preocupat, în mod continuu, de îmbunătăţirea condiţiilor oferite în campusurile Mărăşeşti şi Spiru Haret, astfel încât în prezent asigură peste 1000 de locuri de cazare în cămine. Studenții pot beneficia de burse cuprinse între 900 și 2000 de lei (reprezentând cuantumul a două burse cumulate), precum și burse doctorale în valoare de 3200 de lei.

Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău va demara, din această toamnă, acțiunile de promovare a ofertei educaționale în colegii și licee, pentru prezentarea programelor noi de studii de licență și master, orientate în conformitate cu cerințele de pe piața muncii. Admiterea din anul 2025 va include și programe de licență și master pentru învățământul dual, care vor debuta odată cu implementarea proiectului PNRR „Dezvoltare campus integrat pentru învățământul dual în municipiul Bacău”.

Mulțumim candidaților care au ales oferta educațională a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău şi îi aşţeptăm cu drag la festivitatea de deschidere a anului universitar 2024-2025, care va avea loc luni, 30 septembrie 2024, ora 10:00, în Aula Universității.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img